contact
Iets voor u?
Woonkamer tips De woonkamer wordt gezien als het hart van een woonhuis. 's Avonds heerlijk met een glaasje w
Sketch Up (gratis) SketchUp is een bekend programma dat gebruikt wordt om 3D ontwerpen te maken op de computer. Het
De beste tips voor woningverbetering voor alle niveaus van handi Slimme huiseigenaren zijn altijd op zoek naar manieren om hun huis te verbeteren. Soms kan het ve
Als bedrijf besparen met zonnepanelen Als bedrijf heb je tegenwoordig veel concurrentie. Sinds het internet een kansrijk platform is wa

Kantoor ruimte optimaal inrichten

Een kantoor inrichten in uw huis? Niet iedereen ziet het zitten om thuis te werken, mede omdat het voor sommige mensen moeilijk is om hun werk los te laten. Echter zijn er ook voldoende mensen die het wél zien zitten. Het is dan noodzakelijk om thuis een kantoorruimte in te richten die voldoet aan de nodige eisen. Er zijn namelijk enkele factoren die bijdragen aan een goede werksfeer en goede werkruimte. Wij geven u graag enkele tips zodat u uw thuiskantoor optimaal kunt inrichten.

De juiste verlichting

Verlichting is van onschatbare waarde tijdens het werken. De juiste verlichting zorgt er namelijk voor dat de ogen optimaal functioneren. U zult fitter zijn wanneer er gebruik wordt gemaakt van goede kantoorverlichting. Een absolute killer betreft kantoorverlichting is gedimd licht. Een dergelijke lamp geeft te weinig licht af, waardoor de ogen zich ontzettend hard moeten inspannen. Dit maakt u uiteindelijk erg moe. Het beste is overigens nog altijd om te kiezen voor zoveel mogelijk daglicht. Grote ramen zijn dus een must.

Een opgeruimde werkplek

Zorg voor voldoende bergruimte in uw thuiskantoor. Een rommelige werkplek is namelijk funest voor het concentratievermogen en is ook van invloed op het resultaat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg er dus voor dat uw bureau zo leeg mogelijk is. Overige zaken kunt u het beste plaatsen in een kast. Zolang het maar goed uit het zicht is.

Voeg groen toe

Plantjes en bloemen zijn natuurlijke stressverlagers. Het is bewezen dat de aanwezigheid van planten en bloemen de stress tot maar liefst 30% kan verlagen. Het is dus absoluut de moeite waard om een plantje of bos bloemen op het bureau te zetten. Wel regelmatig water geven natuurlijk.

copyright 2022 woningplan.nl - Partners - Overig - Meer partners