contact
Iets voor u?
De beste tips voor woningverbetering voor alle niveaus van handi Slimme huiseigenaren zijn altijd op zoek naar manieren om hun huis te verbeteren. Soms kan het ve
Sketch Up (gratis) SketchUp is een bekend programma dat gebruikt wordt om 3D ontwerpen te maken op de computer. Het
Als bedrijf besparen met zonnepanelen Als bedrijf heb je tegenwoordig veel concurrentie. Sinds het internet een kansrijk platform is wa
Waarvoor dienen muurafdekkers? Muurafdekkers zien we overal om ons heen, maar toch is het niet altijd duidelijk wat er mee bedoe

Redenen om een vakantievilla te kopen

Er zijn veel redenen om met je overige spaargeld te investeren in een vakantievilla. Sowieso omdat het hartstikke fijn is om je eigen tweede plekje te hebben. Financieel gezien heeft het ook veel positieve voordelen. Na een paar jaar is het huis waarschijnlijk weer een stuk meer waard. Maar je kan ook nog goed verdienen aan de huur in de tijd dat je er niet bent. Lees hieronder meer over waarom het een goed idee is om te investeren in een vakantievilla of huis.

Een vakantievilla is een goede belegging

Je kan veel beter je geld investeren in een vakantievilla dan je spaargeld op de bank te laten staan. Sparen levert tegenwoordig niks meer op. De rente is bijna niks meer.  Let er wel op dat de ligging van het vakantiehuis goed is en dat het aantrekkelijk blijft om te kopen. Zo is bijvoorbeeld een aantrekkelijke omgeving aan het strand een stuk beter dan een huisje in “the middle of nowhere”. 

Je vakantievilla verhuren

Een goede idee om de kosten te denken van het bezit van een vakantievilla. Is je huis in de tijd dat je er niet bent het te verhuren. Zo kan je makkelijk je huis verhuren. Let er wel op dat als je je huis langer dan 60 dagen per jaar verhuurt dat je jezelf in moet schrijven bij de kamer van koophandel. 
 
Ook zijn er als je een vakantiehuis hebt op een vakantiepark vaak nog andere redenen aan verbonden. Zo kan je bijvoorbeeld investeren in een vakantievilla op het landgoed van Maas en Waal. Hier wordt de verhuur helemaal uit handen genomen. Dan hoef je zelf helemaal niks te regelen als het om de verhuur gaat. Dat is fijn aangezien het nog best een hoop met werk is.

Het is fijn om je eigen tweede plekje te hebben

Een vakantiehuis is niet alleen een goede investering. Het is natuurlijk ook superleuk om je eigen tweede plekje te hebben. Een plekje waar je altijd heen kan. Dan moet het huis natuurlijk wel in Nederland zijn. Je kan er altijd heen als je wilt. Een drukke week gehad en wil je rustig stoom afblazen. Dan kan je makkelijk naar je huis toe rijden en even een weekendje rust pakken. Voor de kinderen is dat ook hartstikke leuk. Als je een vakantiehuis hebt op een vakantiepark. Is er altijd wel wat te doen voor de kinderen. Zoals lekker zwemmen of nieuwe vriendjes maken op het park zelf. 
 
copyright 2022 woningplan.nl - Partners - Overig - Meer partners