contact
Iets voor u?
Badkamertrends Hoe zien de badkamers van 2016 eruit? Badkamers zijn tegenwoordig steeds meer het toneel van
Badkamer tips De badkamer is een plek die dagelijks door alle gezinsleden wordt gebruikt. We douchen, nemen een
Goede lattenbodem belangrijk voor een goede nachtrust Een goede lattenbodem is belangrijker dan je misschien denkt. Een goed matras komt nooit optimaal
Tweede hypotheek afsluiten: zo werkt dat Heb je geld nodig voor het verbouwen van uw woning? Of heb je ergens anders geld voor nodig? Een

Woonkamer tips

De woonkamer wordt gezien als het hart van een woonhuis. 's Avonds heerlijk met een glaasje wijn en wat kaasblokjes op de bank of gewoon wegzakken in een gemakkelijke stoel en een film kijken. Veelal zit men 's avonds in de woonkamer en ook gasten worden veelal ontvangen in de woonkamer. Omdat hier zo veel tijd wordt doorgebracht, is het van belang dat deze kamer mooi en praktisch wordt ingericht. Wilt u hier mee beginnen? Dan kunt u de volgende tips ter harte nemen.

Hoe begint u?

Het is belangrijk om eerst te beginnen met het bepalen van de stijl van uw meubels en inrichting. Kiest u voor een minimalistische en moderne stijl? Of prefereert u een romantische en brocante stijl? Daarna dient u de vloer en de kleur van de muren te kiezen. Voor een kleine kamer kunt u het beste kiezen voor een lichtgekleurde muur. Qua vloer is het ook handig om het licht te houden.

Hoofdzaken

Vervolgens is het van belang om de hoofdpunten van uw woonkamer meubels te bepalen. Veelal zijn dit de bank, salontafel, tv meubel en een eventueel dressoir. Deze hoofdpunten zijn echte eye-catchers en dienen goed op elkaar te worden afgestemd.

Rustig uiterlijk

Nadat u de hoofdzaken heeft aangeschaft, is het tijd om de boel aan te kleden. Accessoires zijn een belangrijke sfeermaker in een huis. Houdt het wel rustig, want een overvolle kamer oogt al snel rommelig. Vergeet ook niet wat open ruimtes in het interieur te laten. Niet alles dient hutjemutje op elkaar te staan. Ook dit oogt rommelig en vol.

De juiste accessoires

Met accessoires kunt u de sfeer in het huis te benadrukken. Door het strategisch plaatsen van de nodige vazen, tafeltjes, lampjes, kandelaars en dergelijke, kunt u de woonkamer opleuken in de door u gekozen stijl.

copyright 2021 woningplan.nl - Partners - Overig