contact
Iets voor u?
Verschillende Soorten Dakgoten Een Overzicht van Verschillende Soorten Dakgoten: Welke Past het Beste bij Jouw Huis? Welkom
Hoe bereid jij je huis voor op de lente? Met de lente in aantocht is het tijd om je huis voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Als loodg
Creatief aan de slag met fotocollages Elke foto vertelt een verhaal, en wat is er mooier dan meerdere van deze verhalen samen te brenge
Artlantis (niet gratis) Waar SketchUp over het algemeen een zeer handig, functioneel en gebruiksvriendelijk programma is,

De finishing touch voor de keuken

Hardware is de laatste finishing touch die je keukenschema naar een hoger niveau tilt. De opties op de markt zijn nu beter dan ooit, met messing (zoals te zien in deze keuken van Blakes London), metalen, zwart en zelfs leer die allemaal om je aandacht strijden.

Keukendesign

Een succesvol keukenschema coördineert vele elementen: kasten, apparaten, tegels, kranen en, last but not least, hardware. Voordat je je handgrepen, knoppen en scharnieren kiest, zijn er enkele fundamentele vragen die je moet stellen. Is je keuken modern of traditioneel? Kies overeenkomstige hardware, want alles anders zal botsen. Welke materialen heb je gekozen? Als je een moderne, glanzende afwerking hebt, houd je dan aan een vergelijkbare esthetiek. Hoe is de verlichting? Voor een samenhangende uitstraling, match de deurhandgrepen met de afwerking van wandlampen of hanglampen als deurhandgrepen.

Stanza's Thea Ingram, een interieurontwerper gespecialiseerd in Italiaans keukendesign, zoekt vaak hardware voor klanten van trendsettende Buster & Punch. "Het utilitaire ontwerp werkt echt goed om interesse toe te voegen aan eenvoudige timmerwerken," legt Thea uit. "Het matchen van de meerdere afwerkingen met de stopcontacten, schakelaars en deurhandgrepen is een must voor continuïteit."

Trends keuken

Het vinden van frisse, originele ontwerpen kan uitdagend zijn wanneer bepaalde trends domineren, maar negeer gevestigde bedrijven zoals Armac Martin en Crofts & Assinder niet. "Dowsing & Reynolds is mijn eerste aanspreekpunt voor hardware," zegt interieurblogger Sharon Hornsby van Hornsby Style. "Ik gebruikte hun koperen schakelaars met gouden tuimelschakelaars in mijn vorige huis en ze zagen er fantastisch uit. Iedereen die op bezoek kwam, gaf er commentaar op omdat ze nog nooit zoiets hadden gezien - dat vind ik geweldig!"

Rowen & Wren definieert ook de huidige hardwaretrends, dankzij oprichter en ontwerper Alex Wren's vermogen om stijl en functionaliteit te leveren. "Bij het beslissen wat we in onze nieuwe hardwarecollectie zouden opnemen, was het een combinatie van voortbouwen op de stukken waarvan we wisten dat onze klanten ervan hielden en nieuwe profielen toevoegen die we misten. Voor mij is de nieuwe collectie een verhaal van het opvullen van gaten zodat elk aspect van je huis profiteert van zinvolle overweging."

Kies de juiste keuken

Het kiezen van de juiste hardware kan de uitstraling en functionaliteit van je keuken aanzienlijk verbeteren. Of je nu kiest voor de industriële charme van Buster & Punch, de klassieke elegantie van Armac Martin, of de innovatieve ontwerpen van Rowen & Wren, het is duidelijk dat de details ertoe doen. Handgrepen zijn niet alleen functionele elementen, maar ook cruciale designstatements die de esthetiek van je keuken bepalen. Voor meer inspiratie en een breed scala aan hardware-opties, bezoek handlesandmore.nl en ontdek hoe je de finishing touch aan je keuken kunt toevoegen.

 

copyright 2024 woningplan.nl - Partners - Overig - Meer partners