contact
Iets voor u?
Gereedschapskoffers: Welke is geschikt voor jou? Het is ons allemaal wel eens overkomen. We zijn op pad, en plotseling moeten we een kleine repara
Stappenplan om waterleidingen te verleggen Wilt u de waterleidingen verleggen? Dan is het belangrijk om dit op een veilige en correcte manie
Keuken tips De keuken is een belangrijk onderdeel van het huis. Hier wordt immers eten bereid en opgegeten, w
Zonnepanelen: de stralende toekomst van energiezuinig wonen In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, zijn zonn

De voordelen van buitenverlichting

De voordelen van buitenverlichting

Voor veel mensen wordt verlichting van In-Lite voor buiten steeds belangrijker. Tegenwoordig heeft iedereen namelijk wel een buitenlamp te hangen. Verlichting voor buiten heeft namelijk veel functies. In deze blog hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Meer zicht door buitenverlichting

Verlichting voor in de tuin dient in eerste instantie vooral een praktisch doel; je ziet waar je loopt. Buitenverlichting wordt daarom op plaatsen gezet waar het donker is en waar je veel loopt. Denk bijvoorbeeld bij het fietsenhok, bij een overkapping of bij de voor- en achterdeur. Verlichting voor buiten is erg handig vooral als het glad is.

In-Lite beschermt tegen ongewenste gasten

Een ander belangrijk doel van tuinverlichting is dat het inbrekers weer. Buitenverlichting werkt namelijk vaak op sensoren, waardoor je stroom kunt besparen en inbrekers afschrikt. Zij houden er namelijk niet van als de verlichting plotseling aanspringt. Het valt meteen op en ze kunnen makkelijk worden gezien. Als je zelf niet thuis bent, kunnen de buren je sneller waarschuwen als er inbrekers zijn of andere ongewenste gasten.

Langer buiten zijn met In-Lite verlichting

De meeste mensen houden ervan om in de zomer lang buiten te zitten vanwege het mooie weer. Het is zonde als je naar binnen moet puur omdat het te donker wordt! Veel mensen kiezen er daarom voor om hun terras te verlichten, zodat ze langer buiten kunnen zitten als het zomers weer is. Tuinverlichting is ook ideaal voor tuinfeesten of als je ’s avonds aan het barbecueën bent.

Verlichting maakt je tuin sfeervoller

Er zijn veel mogelijkheden als je tuinverlichting wilt aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan spots op de grond om objecten in de schijnwerpers te zitten, wandlampen voor een zachte gloed op de schutting of muur, of vloer lampen langs het wandelpad. Licht in de tuin zorgt niet alleen voor extra tuingenot in de zomer, maar ook in de winter als je binnen zit. Je hebt altijd zicht op je tuin.

Tuinverlichting verbruikt weinig stroom

Sommige soorten verlichting voor buiten verbruiken amper stroom, zoals Led Verlichting. Er wordt wel stroom verbruikt, maar het is erg weinig. Ledverlichting verbruikt ongeveer 4 tot 6 Watt per uur. Je kunt deze lampen wekenlang laten branden voor je 1 kilo Watt verbruikt hebt. Daarnaast zijn solar lampen een goede optie, want ze hebben een eigen zonnepaneel. Deze lampen verbruiken geen stroom of batterijen. Je tuin ziet er dus sfeervol uit zonder dat het je veel stroom kost!
 
copyright 2024 woningplan.nl - Partners - Overig - Meer partners