contact
Iets voor u?
Transformeer je badkamer met stijlvolle wastafels Ben je klaar om je badkamer van saai naar wow te flippen? Gooi die oude wasbak eruit en check de
Tuin/balkon tips Heeft u een tuin of een andersoortige buitenruimte zoals een balkon of veranda? Deze ruimte is oo
Zo maak je jouw verhuizing gemakkelijker Zo maak je jouw verhuizing gemakkelijker Verhuizen kan een stressvol en overweldigend proces
5 manieren om wooninspiratie op te doen Je bent toe aan een nieuwe inrichting of je gaat verhuizen naar een nieuw huis, maar je hebt nog

Tips voor het verbouwen van de badkamer

We brengen allemaal veel tijd bij huis door en dat zorgt ervoor dat we er sneller voor kiezen om te gaan klussen. Ben jij ook meer gaan klussen op nog op zoek naar wat inspiratie? Wij helpen je dan graag verder met de nodige tips die je kunt gebruiken voor de badkamer bij jou thuis. Op die manier zal de klus zo efficiënt mogelijk verlopen!

Planning niet onderschatten

Het plannen van de verbouwing is ontzettend belangrijk. Vaak stropen we het liefste de mouwen meteen op en gaan aan de slag. Maar bij een verbouwing van de badkamer zijn er veel zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Denk aan het bestellen van de juiste sanitair, het regelen van hulp indien nodig bij bepaalde werkzaamheden, de begroting en meer andere zaken.

Hoe kies je de juiste spullen

Allereerst is het belangrijk om een stijl te hebben en een bepaald idee van wat uiteindelijk in de badkamer wilt hebben. Want van daaruit kun je gaan kijken naar welke spullen daar precies bij passen en kun je het juiste sanitair uit gaan zoeken. Wil je bijvoorbeeld een moderne stijl, want kun je veel gerichter zoeken naar de juiste spullen. Zo past een glazen douchedeur van GLAZZ bijvoorbeeld erg goed bij een moderne stijl.
Verder dien je spullen te zoeken die binnen de begroting passen. Ga bij veel bouwmarkten en winkels langs en je vormt een steeds beter beeld van de spullen die jij wilt hebben en nodig hebt. 

Uitbesteden of zelf klussen

Waar je verder goed over na zult moeten denken is welke klussen je zelf gaat doen en welke niet. Wees hier realistisch in en ga niet alles alleen maar zelf doen, omdat je graag zoveel mogelijk zelf doen. Werkzaamheden met het leidingwerk bijvoorbeeld zijn werkzaamheden waar je geen fouten bij wilt hebben. Hetzelfde geldt voor het tegelwerk in de badkamer. In beide gevallen kan het een risico voor waterschade geven wanneer er fouten mee worden gemaakt. Voor deze beiden kun je het daarom beter overlaten en uitbesteden aan een expert, zodat je zeker weet dat alles op de correcte en een professionele manier wordt gedaan.
 
copyright 2024 woningplan.nl - Partners - Overig - Meer partners