contact
Iets voor u?
Tweede hypotheek afsluiten: zo werkt dat Heb je geld nodig voor het verbouwen van uw woning? Of heb je ergens anders geld voor nodig? Een
Tuin/balkon tips Heeft u een tuin of een andersoortige buitenruimte zoals een balkon of veranda? Deze ruimte is oo
Uw eigen energie produceren? Kies voor zonnepanelen! De energieprijzen stijgen alsmaar. Dit is een trend die niet meer terug te draaien is. Meer h
Grote ruimte inrichten Hoewel het inrichten van een kleine ruimte een redelijke uitdaging kan zijn, is het inrichten van

Investeren in vastgoed

Beleggen of sparen kunt u op diverse manieren doen. Denk hierbij aan het openen van een spaarrekening. Echter is het ook mogelijk om te investeren in vastgoed. Een investering in vastgoed is gewoonlijk rendabel wanneer de huizenprijzen aantrekkelijk zijn. De huuropbrengsten zijn dan een extra inkomen dat u uw hele leven kunt ontvangen.

Een investering in vastgoed zorgt ervoor dat u in de toekomst een pand, al dan niet met grond, bezit waarvan de waarde enkel stijgt. Hierdoor kunt u als vastgoedeigenaar genieten van vele voordelen.

De voordelen

Het investeren in vastgoed is een zeer interessante en vaak voordelige manier van sparen. Natuurlijk moet het wel op een veilige en verantwoorde manier gebeuren. Doet u dit, dan kunt u van diverse voordelen profiteren:

  • De stijging van huurprijzen door politieke en economische omstandigheden.
  • Bij privé belegging kunt u van de belastingvoordelen in Box 3 profiteren.
  • U heeft een solide rendement doordat u maandelijks vaste huurinkomsten ontvangt.
  • Treed er inflatie op? Dan zal de waarde van uw vastgoed stabiel blijven.
  • Naast een direct rendement profiteert u ook van een indirect rendement. De waarde zal naar verwachting op lange termijn stijgen.
  • Een tweede hypotheek? U heeft een relatief lage hypotheekrente. Hierdoor zal u van een hefboomwerking kunnen genieten.

Schakel de hulp van een expert in

Investeren in vastgoed wilt u natuurlijkerwijs in één keer goed doen. Als starter is het wenselijk om de hulp in te schakelen van een vastgoedexpert die al uw zorgen uit handen zal nemen. Deze kan samen met u een plan van aanpak maken en alle mogelijke opties bekijken die passend zijn op uw situatie. Daarnaast zal een expert u begeleiden en advies geven tijdens bezichtigingen. Aan de hand van de informatie die u aangeleverd hebt en de bezichtigingen van de huizen zal er een rendementsberekening gemaakt worden inclusief de eigen berekeningen.

Naast de hulp bij het verkrijgen van vastgoed kunt u ook een expert inschakelen voor:

  • Het opvragen van kadastrale recherche, een bestemmingsplan, benodigde stukken en bodem.
  • Advies over brandveiligheidseisen en vereiste verhuurvergunningen.
  • Juridische controle van een koopovereenkomst.
  • De organisatie van een eindinspectie en begeleiding bij de notaris.
copyright 2021 woningplan.nl - Partners - Overig